Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata

Postat de Constelatialeu in Ciorbe
22 Feb 2013 | 8775 vizualizari
Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata

Pofta-i pofta si trebuie satisfacuta.

Ingrediente

  • cca 300 g fasole boabe
  • 9 bucatele de coasta de porc
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 3 cepe
  • 1 lingurita ''secretul gustului legume''
  • 1 legatura marar
  • 1 lingurita tarhon maruntit

Mod de preparare

Fasolea se pune la inmuiat de seara.Dimineata se pune la fiert si se schimba de 3 ori apa.Dupa ce am schimbat si a treia oara apa,adaugam bucatelele de coasta si le lasam sa fiarba impreuna cu fasolea.Separat curatam legumele,ceapa o taiem marunt,morcovul,telina,pastarnacul le dam pe razatoarea mare.Toate legumele le calim in 50 ml ulei incins,pana incep sa sticleasca.Cand sunt gata calite le punem in oala unde fierbe fasolea si costita.Adaugam lingurita de secretul gustului,nu mai punem sare ,isi lasa si de la coasta afumata si este suficient.La final cand sunt toate fierte se adauga mararul si tarhonul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata

Postat de gicuta69

Ciorba de fasole boabe  cu coasta afumata

 Alegem fasolea si o punem cateva ore la inmuiat (de preferat peste noapte) .  O oparim de 3 ori. Aaugam coasta spalata si portionata si lasam sa fiarba impreuna.  In acest...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu coasta afumata

Postat de claudiaO

Ciorba de fasole cu coasta afumata

Fasolea o alegem de eventualele gunoaie si o punem la fiert in apa rece; Dupa cum am mai spus, eu schimb apa de 3 ori apoi trec la zeama finala. Dupa ce am schimbat cele 3 ape, punem apa rece...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.02.2013, 15:12
Am trecut întâi pe la cea bătută, dar nici asta nu-i rea. Adică ce zic eu rea, e nemaipomenită
la 22.02.2013, 15:13
la 22.02.2013, 15:17
Padre,asta-i cu ceva carnita,ca lesina leul din mine,se descompune daca nu roade si-o costita....
la 22.02.2013, 15:18
Nuuuuuu,nu-i rea deloc,numa' ca n-avem acces la ea
la 22.02.2013, 15:21

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking