Ciorba de fasole cu costita afumata ,urechiuse si tarhon

Postat de nadina73 in Ciorbe
14 Ian 2011 | 15425 vizualizari

Pentru ca in Ardeal (din cate stiu eu) nu se pregatesc fasole dupa postul Craciunului decat dupa ziua de Boboteaza,asa este o traditie la noi...obiceiuri si obiceiuri.Deci va poftesc la o ciorba cu tarhon,costite afumate ,urechiuse facute in casa(paste fainoase, ceapa rosie,mamaliguta..sa mai zic? eu inghit in sec

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 14.01.2011, 17:47
sunt prima pap pe saturate ca-mi plaaaace
la 14.01.2011, 17:58
si eu pap ca sunt a doua si mi place
la 14.01.2011, 18:00
vreau si eu
la 14.01.2011, 18:53
e buna buna..ce de mancare ai facut azi..
la 14.01.2011, 19:00
ce gust bunnnn
la 14.01.2011, 20:20
parca ii si simt aroma si gustul delicios....
la 14.01.2011, 20:20
foarte ,foarte buna ,vreau si eu
la 14.01.2011, 20:22
Mmmmmmm . Are si tarhon? Perfecta!
la 14.01.2011, 21:16
o portie , te rog
la 14.01.2011, 22:51
foarte buna, si eu am facut
la 14.01.2011, 23:12
Oauuuuuuuuuuuuuu
la 14.01.2011, 23:58
Foarte buna si eu vreau
la 15.01.2011, 00:15
dau ceapa rosie daca-mi dai o portie de ciorba
la 15.01.2011, 11:00
la 15.01.2011, 22:30
hmmm ce miros bun areee

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking