Ciorba de fasole pastai cu ciuperci si pui

Postat de katty in Ciorbe
30 Oct 2017 | 4187 vizualizari
Ciorba de fasole pastai cu ciuperci si pui

Ingrediente

  • 6 aripi de pui
  • 350 gr fasole pastai (galbena)
  • 300 gr ciuperci champignon
  • 1 lingura ulei
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 galbenusuri
  • 300 ml iaurt grecesc 10%
  • sare
  • piper negru macinat
  • marar uscat

Mod de preparare

Curatam ceapa si morcovul. Ceapa o taiem fin, iar morcovul il dam pe razatoarea mare. Taiem varfurile aripilor, le spalam bine si le scurgem. In uleiul incins punem mai intai morcovul, il lasam putin sa se inmoaie, apoi adaugam ceapa. Dupa cateva minute, adaugam aripile de pui. Amestecam ocazional pana carnea se albeste pe ambele parti. Stingem cu apa calda, cat sa acopere si sa depaseasca cu 2-3 degete. Acoperim vasul si lasam sa dea 2-3 clocote, apoi punem fasolea pastai si lasam sa fiarba 15 minute.

Intre timp spalam ciupercile si le taiem felii. Intr-o craticioara cu putina apa le punem sa dea 2 clocote, apoi scurgem apa si le transferam in oala cu ciorba. Adaugam sare, piper dupa gust si putina apa calda daca este nevoie. Lasam sa mai fiarba aproximativ 10 minute. Intr-un castronel punem iaurtul , mararul si galbenusurile si  le amestecam. Turnam cate putina zeama fierbinte, batand bine cu furculita. Cand  amestecul este omogen si subtiat, il turnam peste ciorba, punem capacul si dam ciorba jos de pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai cu ciuperci si pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Ciorba de rata

Postat de simona72

Ciorba de rata

Rata curatata si spalata o transam, pieptul si pulpele le dam deoparte pt felul doi, iar din restul facem ciorba.Fiind rata de tzara este mai grasa, are o grasime galbena ca aurul si atunci am mai...

Citeste continuarea

Ciorba de varza cu oase de porc afumate

Postat de merisor67

Ciorba de varza cu oase de porc afumate

Curatam varza de primele foi si o tocam marunt. Presaram peste ea sare si piper si o lasam la odihnit pana pregatim restul ingredientelor. Curatam legumele, le spalam si le tocam cubulete....

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.10.2017, 08:31
Foarte bună!
la 30.10.2017, 10:23
Super buna!
la 30.10.2017, 12:05
Buna!
la 30.10.2017, 12:16
Buna!
la 30.10.2017, 12:33

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking