Ciorba de fasole pestrita cu cimbrisor

Postat de Valclaudia in Retete Delikat
24 Iun 2018 | 3960 vizualizari
Ciorba de fasole pestrita cu cimbrisor

O delicioasa ciorba de post preparata cu ajutorul mirodeniilor de la Delikat.

Ingrediente

  • 500 gr. fasole boabe pestrita
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 4 linguri ulei
  • 1 ardei gras
  • 2 foi de dafin
  • 4 rosii de gradina
  • 3l apa plata
  • sare dupa gust
  • 1 lingura boabe de mustar
  • 10 boabe de piper negru de la Delikat
  • leustean verde
  • cimbrisor de la Delikat

Mod de preparare

Fasolea se pune de seara la hidratat in apa calda.

Dimineata scurgem apa si o clatim boabele de fasole.

Punem fasolea la fiert in apa cu sare, o lasam sa clocoteasca 15 minute.

Scurgem fasolea si inlocuim apa, o lasam din nou sa clocoteasca alte 15 minute.

O scurgem din nou, apoi punem fasolea din nou in oala impreuna cu uleiul, ceapa si ardeiul tocate, adaugam rondelele de morcovi, lingura de bobite de mustar, foile de dafin, boabele de piper.

Punem apa plata, adaugam sare dupa gust si acoperim oala,lasand ciorba sa fiarba la foc mediu pana se patrund toate legumele.

Rosiile se spala, se trec apoi prin robot si se adauga in oala.

Lasam sa mai dea cateva clocote, apoi oprim focul.

Presaram cimbrisor de la Delikat si leustean proaspat tocat, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pestrita cu cimbrisor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ardei umpluti, in sos de rosii cu amestec de ierburi italiene

Postat de merisor67

Ardei umpluti, in sos de rosii cu amestec de ierburi italiene

Mai intai pregatim compozitia pentru umplut ardeii. Tocam ceapa si o calim in putin ulei pana devine translucida, apoi adaugam morcovul dat pe razatoare. Amestecam bine cele doua ingrediente,...

Citeste continuarea

Lasagna cu foi proaspete de casa, pui si galbiori

Postat de simona72

Lasagna cu foi proaspete de casa, pui si galbiori

Pentru foile proaspete de lasagna: ca si la alte retete ale mele, am folosit si de data acesta robotul pentru a face paste. Am pus toate ingredientele in robot si am mixat pana aluatul se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.07.2018, 09:12
la 06.07.2018, 09:58
Foarte bună, ciorbița asta!
la 06.07.2018, 10:29
la 06.07.2018, 19:51
Buna ciorba de fasole!
la 07.07.2018, 20:25
Daca dai o ciorba cu fasole, eu nu ma supar!

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking