Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat

Postat de Doinavar in Ciorbe
12 Feb 2013 | 4347 vizualizari

Am folosit 3 feluri de boabe de fasole: albe, pestrite si rosii. Important este sa fie cam de aceeasi marime si sa stea la inmuiat in apa de seara pana a doua zi.

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 12.02.2013, 13:07
cea mai buna
la 12.02.2013, 13:08
immmm, ce pofta mi-ai facut
la 12.02.2013, 13:13
la 12.02.2013, 14:12
Doamne!!! Cum arata!!! Ce as manca si eu!!!
la 12.02.2013, 14:24
Bravo,bravo.
la 12.02.2013, 15:23
Moama cum arata!
la 12.02.2013, 22:48
Cu asta ma omori..Super super buna
la 12.02.2013, 23:32
la 13.02.2013, 00:56
Super bine arata ciorbica
la 13.02.2013, 18:59
Noi mancam destul de des fasole uscata, ciorba sau felul doi. Va multumesc si ma bucur ca va place.
la 29.05.2013, 21:03
hmmm ce buna e
la 12.06.2013, 11:26
la 26.10.2013, 12:44
ce pofta mi s-a facut
la 19.12.2014, 21:57
la 23.06.2015, 07:57

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking