Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat
Postat de Doinavar in Ciorbe 12 Feb 2013 | 4347 vizualizari
Am folosit 3 feluri de boabe de fasole: albe, pestrite si rosii. Important este sa fie cam de aceeasi marime si sa stea la inmuiat in apa de seara pana a doua zi.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (16)
la 12.02.2013, 13:07
cea mai buna
la 12.02.2013, 13:08
immmm, ce pofta mi-ai facut
la 12.02.2013, 14:12
Doamne!!! Cum arata!!! Ce as manca si eu!!!
la 12.02.2013, 14:24
Bravo,bravo.
la 12.02.2013, 15:23
Moama cum arata!
la 12.02.2013, 22:48
Cu asta ma omori..Super super buna
la 13.02.2013, 00:56
Super bine arata ciorbica
la 13.02.2013, 18:59
Noi mancam destul de des fasole uscata, ciorba sau felul doi. Va multumesc si ma bucur ca va place.
la 29.05.2013, 21:03
hmmm ce buna e
la 26.10.2013, 12:44
ce pofta mi s-a facut
COMENTEAZA