Ciorba de fasole verde cu carnat

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
24 Noi 2015 | 6840 vizualizari
Ciorba de fasole verde cu carnat

Eu nu-s sanatoasa daca nu incerc mereu cate ceva nou .Nu se poate sa mananci mereu aceleasi ciorbe .Nu am idei ? Ma uit ce am mai preparat sa nu ma repet , dau o prvire prin camara si frigider sa vad de ce materii prime dispun si trec la treaba !!!

Ingrediente

  • 500 gr fasole verde [ prefiarta ,din congelator ]
  • 300 gr carnat [ ai mei erau cu busuioc ]
  • 2 linguri ulei
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 bucata praz
  • 1 gogosar rosu
  • 1 rosie
  • 1 lingura pasta ardei cu telina[http://www.bucataras.ro/retete/pasta-de-kapia-cu-telina-65780.html]
  • 1 pahar bulion rosii
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Morcovul , patrunjelul radacina , gogosarul,rosia  si prazul  se curata , se spala si se toaca/taie  sub  forma preferata .
  2. Carnatul se taie rondele si se prajeste in ulei pana devine crocant . Se scoate din oala si se toarana 3 l apa .
  3. Cand apa clocoteste se aduga legumele taiate . Sarati .
  4. Fierbeti 15 minute pana cand morcovul incepe sa se patrunda . Acum adugati si fasolea verde .
  5. Lasati sa mai fiarba impreuna 10 minute . Adugati pasta de ardei si bulionul de rosii . Se fierbe inca  5 minute .
  6.  Gustati . sarati daca este nevoie .
  7. Piparati si serviti ciorba in care ati pus rondelele de carnat crocant . Garnisiti cu patrunjel verde .
  8.              Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu carnat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (38)
Retete similare

Ciorba cu pastai de fasole galbena lata

Postat de mihaelar63

Ciorba cu pastai de fasole galbena lata

Fasolea se spala , se curata de capete si se taie sau rupe de marimea dorita . Bucatile de fasole trebuie sa intre in lingura , sa nu depaseasca marimea acesteia . Legumele se...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe cu carnat afumat de casa

Postat de mihaelar63

Ciorba de fasole boabe cu carnat afumat de casa

Fasolea alba se spala si se pune la infoiat in multa apa calduta timp de cateva ore . Daca este nevoie si tot lichidul a fost absorbit, se completeaza cu apa[ tot calduta ] ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.11.2015, 15:41
foarte buna
la 24.11.2015, 15:45
Multumesc, Cristina
la 24.11.2015, 15:49
Vai cum arata!!!!! Gatesti incredibil!
la 24.11.2015, 15:49
Stiu unde vin la masa
la 24.11.2015, 15:52
buna buna

Vezi toate comentariile (38)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking