Ingrediente
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 dovlecel
- 2-3 cartofi
- 500 g afumatura
- 150 g smantana
- 70 ml ulei
- sare
- marar
- patrunjel
Mod de preparare
Taiem ceapa marunt, iar morcovul il dam pe razatoarea mica. Le punem la calit in ulei si le lasam 5-6 minute pana se patrund bine. Adaugam kaiserul taiat felii si mai lasam 7-8 minute la calit. Adaugam apa, cartofii si dovleacul dat pe razatorea mare. Eu am avut la congelator la punga amestecat cu morcov.
Lasam la fiert 25-30 de minute. Luam ciorba de pe foc si o lasam cateva minute la racorit, potrivim cu sare si sare de lamaie dupa gust. Punem smantana intr-un bol mare, adaugam in fir subtire 2-3 polonice din ciorba fierbinte si amestecam continuu. Apoi luam cu polonicul din bol si turnam in fir subtire in cratita cu ciorba amestecand continuu. Adaugam si verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|