Ingrediente
- o ceapă
- 1 morcov
- o bucata de țelină
- un ardei gras
- 2 roșii
- 250 ml. bors
- o legătură de leuștean
- Perișoare
- 100 g.carne tocată
- o ceapă
- 2 linguri orez
- 1 ou
- sare
- piper
Mod de preparare
Pregătim perișoarele:
Ceapa curățată, spălată si tocată mărunt se amestecă bine cu sare, carnea tocată, piper și ou.
Se fac perișoare si se pun în vasul de la slow cooker Crock-Pot 2.4 l.
Ceapa, morcovul, țelina, ardeiul se curăță, spală și toacă mărunt.
Rosiile spălate le dai pe răzătotoare.
Se pun toate ingredientele în vasul Crock-Pot, se acoperă cu apă (cu două degete deasupra ingredientelor), cuplăm aparatul la priză, îl setăm pe programul High și-l lăsăm 3 ore la fiert.
Când legumele sunt fierte ridicăm capacul, punem borsul si-l mai lăsăm la fiert o oră.
Sărează după gust.
Decuplăm de la sursa de curent, punem leușteanul tocat.
Să vă fie de folos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu perisoare la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|