Ciorba de loboda rosie cu stevie, acrita cu bulion de corcoduse verzi

Postat de Bunica in Ciorbe
27 Mar 2021 | 2492 vizualizari
Ciorba de loboda rosie cu stevie, acrita cu bulion de corcoduse verzi

Cand mergi in piata, mai rarut ca-i mai dragut, si vezi atata verdeata iei din toate ......ca Pacala. Ajungi acasa si te uiti crucisi, dar na.......tu ai luat! Asa ca am trecut la treaba!

Ingrediente

  • 200 ml. bulion de corcoduse verzi sau acreala de corcoduse
  • 300 suc de rosii2legaturi loboda rosie
  • 2 legaturi stevie
  • o legatura ceapa verde
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • o radacina morcov
  • o radaciuna pastarnac
  • o bucata de telina mica1 cartof potrivit
  • 1 ardei gras

Mod de preparare

Ceapa, morcovul, telina, pastarnacul se curata, se spala si se toaca marunt.

Ia o oala de 4 l. in care pui 2l. apa si o pui pe flacara.

Adauga radacinoasele,ceapa verde si lasa la fiert circa 20 minute.

Cat fierb radacinoasele spala loboda si stevia.

Ia fiecare frunza si-i scoti nervura.

Pune frunzele una peste ata ,ruleaza-le si taie-le julien.

Pune frunzele in oala de ciorba.

Lasa la fiert 10 minute si adauga sucul de rosii.

Dupa ce a clocotit timp de 5 minute adauga bulionul de corcoduse.

Pune intai jumatate din cantitatea de bulion ,,iar dupa ce o gusti cat de  acra este pui si restul.

Asezonezi  de sare ,stingi focul si adaugi leusteanul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda rosie cu stevie, acrita cu bulion de corcoduse verzi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de pui cu taitei

Postat de mirela0911

Ciorba de pui cu taitei

Intr-o oala de 4 litri se pune apa rece. Bucatile de carne se spala bine si se pun in oala. Se lasa sa fiarba la foc potrivit si se spumeaza de cate ori este nevoie. Se adauga si putina sare....

Citeste continuarea

Ciorba manastireasca de legume

Postat de MotanLaOale

Ciorba manastireasca de legume

Se curata toate legumele, se spala si se toaca marunt. Radacinoasele se pot da pe razatoare, dar mie nu-mi plac asa. Se pune intr-o oala uleiul si se calesc in el ceapa, morcovii, pastarnacul,...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Comentarii

la 27.03.2021, 17:01
As gusta si eu putin . Sunt curioasa cum este cu bulionul de corcoduse !!!
la 27.03.2021, 17:35
Imi ploua in gura, Buni! Si de la loboda si de la asta de corcoduse )))
la 27.03.2021, 18:27
la 27.03.2021, 19:36
Cele mai bune ciorbe sunt cele acrite cu corcoduse! Dupa zeama de varza, evident!
la 27.03.2021, 20:39

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking