Ciorba de loboda servita cu crutoane

Postat de Valclaudia in Ciorbe
4 Iun 2016 | 2713 vizualizari
Ciorba de loboda servita cu crutoane

ciorba de post

Ingrediente

  • 2 cepe verzi
  • 2 morcovi mari
  • 3-4 linguri de ulei
  • 500 gr. frunze de loboda verde si rosie
  • sare dupa gust
  • 2l apa plata
  • 1 lingurita mix din boabe de piper
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 foaie de dafin
  • cca 200 ml bors (din comert am avut eu)
  • leustean verde
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • crutoane pentru servire (perle aurii din comert am avut eu)
  • bobite de mustar pentru servire (optional)

Mod de preparare

Frunzele de loboda se curata de pe tulpini si se spala in mai multe ape, apoi se pun la scurs si se taie fasii.

Cepele verzi si morcovii se curata, se spala sub jet de apa rece.

Punem uleiul in oala, adaugam ceapa tocata si morcovul ras, lasam la sotat legumele  cca 5 minute.

Adaugam apoi apa plata, mixul din boabe de piper, sare dupa gust si cand apa da in clocot adaugam loboda.

Lasam cca 15 minute la foc mediu, punem borsul si foaia de dafin.

Mai dam cateva clocote si oprim focul.

Presaram verdeata verde proaspat tocata si servim ciorba cu crutoane si bobite de mustar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda servita cu crutoane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de toamna

Postat de timea

Ciorba de toamna

Mai intai punem vasul cu apa la fiert. Legumele le curatam si le spalam. Tocam ceapa si ardeiul marunt iar morcovul, gulia si telina le taiem felii/rondele. Cand fierbe apa adaugam...

Citeste continuarea

Ciorba din legume de vara dreasa cu iaurt

Postat de merisor67

Ciorba din legume de vara dreasa cu iaurt

Curățăm păstăile de fasole de capete, le spălăm bine în apă rece și le rupem în două. Curățăm ceapa și o tocăm solzișori. Curățăm morcovul, păstârnacul și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.06.2016, 20:20
Super.vin la masa
la 04.06.2016, 20:59
Ce pofta mi-ai facut!
la 04.06.2016, 22:55
la 08.06.2016, 09:15
la 09.06.2016, 22:57
Ia sa vad si eu cum e ciorbita asta

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking