Ingrediente
- 2 kg carne de miel + maruntaie ( ficat, burta, mate, rinichi, plamani)
- 3 cepe
- 3 morcovi
- 1 telina
- 800 g suc de rosii
- 4 oua
- 2 legaturi de leustean
- sare
- zeama de lamaie
Mod de preparare
Punem carnea de miel la fiert, impreuna cu maruntaiele si o dam intr-un clocot.
Ceapa si morcovii le tocam cubulete si le punem la fiert in apa cu sare. Adaugam si carnea de miel prefiarta impreuna cu maruntaiele si lasam la fiert 40-50 de minute.
Adaugam si telina taiata cubulete si jumatate din cantitatea de leustean tocat marunt. Adaugam si sucul de rosii si lasam in continuare la fiert. Mai adaugam apa, daca este nevoie.
La final, adaugam ouale batute bine cu un praf de sare si cu sarea de lamaie si adaugam si restul de leustean.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|