Ciorba de miel reteta a la Radu Anton Roman

Postat de gusti in Ciorbe
1 Mai 2009 | 108317 vizualizari

“Este sinonima cu bucuria gastronomica si rituala a Pastelui crestin”, spunea Radu Anton Roman. Ciorba de miel reteta

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 16.04.2012, 08:50
Este super delicioasa ciorba de miel(in general),asta e si mai delicioasa pentru ca este traditionala;felicitari!!!!
merg la oala sa-mi pun o portie ca mi-ai facut pofta
la 16.04.2012, 09:58
Este reteta pe care am ales sa o fac pentru anul acesta.
Este foarte gustoasa si a fost deliciul tuturor prietenilor ce ne-au vizitat in noaptea de inviere.
Multumesc pentru reteta Bucataras.
la 16.04.2012, 10:09
multumim si noi, Anca!
la 17.04.2012, 13:01
te asteptam cu noi retete de-ale lui Radu Anton Roman.Multumim!
la 21.04.2012, 11:42
super
la 07.02.2013, 14:20
la 02.05.2013, 22:36
la 03.05.2013, 10:15
la 03.05.2013, 10:56
la 04.05.2013, 21:34
la 05.05.2013, 07:34
la 24.10.2013, 10:20
la 02.05.2018, 10:37
Cum pui carnea şi zarzavaturile la fiert in acelaai timp? Când trebuie să iei spuma lăsată de carne, iei si zarzavaturile si le arunci? Urmatoarea rețetă a aceluiaş R.A.R.e cea adevarata, cred, asta e o copie ieftina explicată greşit, intenționat sau nu ...cine ştie!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking