Ciorba de miel reteta a la Radu Anton Roman
Postat de gusti in Ciorbe 1 Mai 2009 | 114927 vizualizari
“Este sinonima cu bucuria gastronomica si rituala a Pastelui crestin”, spunea Radu Anton Roman.
Ciorba de miel reteta
Inapoi la reteta
|
Comentarii (29)
la 16.04.2012, 08:50
Este super delicioasa ciorba de miel(in general),asta e si mai delicioasa pentru ca este traditionala;felicitari!!!!
merg la oala sa-mi pun o portie ca mi-ai facut pofta
la 16.04.2012, 09:58
Este reteta pe care am ales sa o fac pentru anul acesta.
Este foarte gustoasa si a fost deliciul tuturor prietenilor ce ne-au vizitat in noaptea de inviere.
Multumesc pentru reteta Bucataras.
la 16.04.2012, 10:09
multumim si noi, Anca!
la 17.04.2012, 13:01
te asteptam cu noi retete de-ale lui Radu Anton Roman.Multumim!
la 21.04.2012, 11:42
super
la 02.05.2018, 10:37
Cum pui carnea şi zarzavaturile la fiert in acelaai timp? Când trebuie să iei spuma lăsată de carne, iei si zarzavaturile si le arunci? Urmatoarea rețetă a aceluiaş R.A.R.e cea adevarata, cred, asta e o copie ieftina explicată greşit, intenționat sau nu ...cine ştie!
la 11.10.2021, 06:15
E delicioasa...indiferent de comentariile rautacioase !
COMENTEAZA