Ciorba de miel reteta cu smantana si bors

Postat de MIMI in Supe/Ciorbe
28 Noi 2009 | 31800 vizualizari
Ciorba de miel reteta cu smantana si bors

Cioba de miel pe care o prepar de Pasti este dreasa de mine cu smintina. Ciorba de miel reteta

Ingrediente

  • 500 gr carne de miel
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 albitura
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe
  • 3 oua
  • 300 gr smantana
  • 1 legatura leustean
  • 1 litru de bors

Mod de preparare

Va recomand aceasta reteta de ciorba de miel  ... Se pune carnea la fiert cu putina sare.Prima apa se arunca,dupa care se lasa sa fiarba pana apa devine laptoasa si carnea se desprinde usor de pe oase.Cand e aproape fiarta se adauga zarzavaturile tocate marunt,borsul si sarea dupa gust.La sfarsit se toaca marunt legatura de leustean.Ciorba se lasa cam 1 ora si jumate sa se raceasca dupa care se drege cu oua si smantana exact ca ciorba de burta.Cand se serveste ciorba se mai poate adauga in farfurie smantana si sa nu lipseasca ardeiul iute.Si bineinteles sa nu lipseasca si un pahar de vin alb sec.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta cu smantana si bors" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Retete similare

Ciorba de miel cu smantana si tarhon la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de Oana

Ciorba de miel cu smantana si tarhon la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pune carnea in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si adauga 2 l de apa. Inchide capacul si valva de aburi si seteaza programul Meat/Stew pentru 30 de...

Citeste continuarea

Ciorba de miel reteta

Postat de Oana

Ciorba de miel reteta

Pregateste mai intai legumele. Toaca marunt morcovii, radacinile de patrunjel si pastarnac, telina si ceapa verde. Pune carnea la fiert intr-o oala incapatoare, in 3 litri de apa rece si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.11.2009, 20:47
mama ce buna e ciorba asta ,
la 28.11.2009, 20:54
Nu vrei sa stii ce a reactie a avut sotul meu cand a mancat.
A cerut de doua ori,si iti garantez ca este fffff buna.Incearca si nu o sa-ti para rau
la 28.11.2009, 21:14
Mimi, nu mai dai in foc ciorbita dupa ce o dregi? arata super!
la 28.11.2009, 21:26
Nu . Pentru ca nu o lasi sa se raceasca de tot.
la 01.04.2010, 23:04

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking