Ciorba de pasare, la multicooker

Postat de Ina in Supe/Ciorbe
17 Dec 2014 | 11566 vizualizari

V-am mai spus ca m-am indragostit de multicooker :X Chiar si carnea de pasare de curte devine frageda si usor lipicioasa , intr-un timp mai scurt decat prin fierbere pe aragaz.

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 17.12.2014, 21:06
Ce buna e ciorba!
la 17.12.2014, 21:07
Mai ai cocosi? )
la 17.12.2014, 21:07
Ma servesc si eu
la 17.12.2014, 21:08
chia o face mai gustoasa, fierbe carnea mai bine , zeama e mai buna.
la 17.12.2014, 21:08
foarte buna
la 17.12.2014, 21:13
Meri , crezi ca e usor sa mananci 22 de cocosi? ( ca intre timp, am mai taiat vreo 4 ) ) ma chinui sa eliberez din congelator, ca nu am loc de carne de porc pentru Craciun Si soacra-mea zice ca mai sunt vreo 5 de taiat )
la 17.12.2014, 21:15
ce buna este,pot veni la masa?
la 17.12.2014, 21:15
ce bine arata
la 17.12.2014, 21:15
Deci din cei 35 pui alesi de mine, sunt doar vreo 6 gaini
la 17.12.2014, 21:16
Va poftesc la masa E atat de frageda carnea, de se lipeste de maini
la 17.12.2014, 21:25
Ceee va mai place sa va laudati cu cucii vostri vorba e ca face treaba buna
la 17.12.2014, 21:32
buna buna
la 17.12.2014, 21:40
la 17.12.2014, 22:00
buna ciorbita,totul de casa...
la 17.12.2014, 22:12
o portie si pentru mine te rog!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking