Ciorba de pastai cu sunca taraneasca si tarhon

Postat de reisnaor_2006 in Supe/Ciorbe
7 Iul 2015 | 4705 vizualizari
Ciorba de pastai cu sunca taraneasca si tarhon

O ciorba satioasa si gustoasa.

Ingrediente

  • 1 kg de pastaie
  • 500 gr de sunca taraneasca
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa potrivita
  • 2-3 catei de usturoi
  • 300 gr pasta de rosii Cirio
  • 3 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • tarhon

Mod de preparare

       Primul lucru pe care il facem este sa curatam pastaile de varfuri si codite, eventual si de atele de pe margine. Rupem pastaile in 2 sau bucati. Curatam morcovii.Tocam ardeiul gras,dovlecelul,rosile,morcovul si ceapa.Intr-o cratita punem sunca taraneasca taiata bucatele sa se rumeneasca impreuna cu ceapa si usturoiul tocat.

      Cand s-a rumenit putin adaugam celelalte legume sa se caleasca peste sunca.Cand se inmoaie ardeiul adaugam si rosiile taiate cubulete.Dupa ce s-a inabusit putin adaugam pastaia.Adaugam apa in oala si pasta de rosii si lasam ciorba sa fiarba.

      Cand fasolea este fiarta,potrivim de sare si piper,acrim cu zeama de tarhon si frunze de tarhon,batem cele doua oua si le turnam in fir subtire in ciorba amestecand mereu.Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai cu sunca taraneasca si tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa de praz cu carne tocata si branza

Postat de panacris

Supa de praz cu carne tocata si branza

Prazul, ceapa, ardeiul, morcovul, curățate și mărunțite se călesc în puțin ulei de măsline și apă. Între timp ciupercile uscate se hidratează, în apă fierbinte cca....

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de eumimi

Ciorba de perisoare

Tocam ceapa julienne, morcovul il dam pe razataoare mare, iar ardeiul il tocam cubulete. Le calim impreuna doar pana se patrund putin, 7-8 minute, dupa care adaugam 1-2 cani de apa si lasam la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.07.2015, 12:18
Buna ciorbita!!
la 07.07.2015, 12:22
la 07.07.2015, 12:24
Super !!! Ii buna fasolica verde si asa fara nimic in pielea goala, darsi mai buna-i cu putina carnita
la 07.07.2015, 12:27
IMI PLACE CIORBITA
la 07.07.2015, 12:30
Buna mai e!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking