Ciorba de pastai uscate cu mamaliga si ceapa rosie

Postat de Sylvia in Ciorbe
29 Noi 2010 | 10116 vizualizari

Am promis inca din vara ca voi face aceasta ciorba in prima zi de ninsoare din aceasta iarna. De cate ori ninge pentru prima data imi aminteste invariabil de copilarie, de casuta din munti unde am vazut pentru prima data lumina zilei si am primele amintiri, de bunica mea care stia face cele mai minunate mancaruri din cele mai simple ingrediente. De cate ori ninge pentru prima data data imi aminteste ca locurile,oamenii si clipele dragi traiesc pentru totdeauna in sufletul nostru chiar daca timpul le-a sters demult urma.

Inapoi la reteta

Comentarii (44)

la 29.11.2010, 18:42
primaaa la o asa bunatateee
la 29.11.2010, 18:42
NU intamplator am ales aceasta reteta pentru reteta mea cu numarul 300 este o mancare care imi etse tare draga si pe care mi-am promis din vara ca o voi face in prima zi de ninsoare am asteptat si ninsoarea si aroma acestei ciorbe.
Va multumesc tuturor care v-ati rupt din timpul vostru sa imi treceti pragul bucatariei si sa imi vizitati retetele
la 29.11.2010, 18:43
Ligia a fost si este foarte buna ca am facut o oala mare cred ca mananc cateva zile din ea
la 29.11.2010, 18:49
foarte buna vreau si eu o portie
la 29.11.2010, 18:54
te servesc cu drag
la 29.11.2010, 18:55
la 29.11.2010, 18:59
uite ca ai venit si cu ciorbita ce ne-ai promis-o...la mai multe retete shic asa cum doar tu ne pregatesti mereu
la 29.11.2010, 19:06
Am vrut sa postez o reteta dar cand am vazut-o pe a ta m-am oprit..........atat de mult m-au fermecat cuvintele tale de inceput incat mi-au dat lacrimile............esti eleganta in tot ceea ce scrii, in tot ceea ce prepari , in felul de a aseza o masa.......ai ales atat de bine aceasta reteta pentru reteta cu numarul 300.....ma inclin in fata ta cu multa admiratie si respect draga Sylvia............felicitari pentru tot! te pup si te imbratisez cu mult drag!......................
la 29.11.2010, 19:13
vreau si eu o portie
la 29.11.2010, 19:18
Medi draga mea ce mult ma emotionezi tu mereu Nu fac nimic deosebit dar am invatat de la viata ca cel mai important e sa pui o farama de suflet in tot ce faci si atunci fiecare lucru care iti trece pin mana prinde suflet. Cred cu tarie in asta si sper sa reusesc sa transmit asta si celorlalti, inclusiv prin bucatele pe care le pregatesc.
Ma bucur tare mult sa te cunosc si ca imi esti alaturi si ma bucur ca ti-a placut ciorbita mea romaneasca
la 29.11.2010, 19:19
Rocsi tot ciorbita din asta mananc inca vreo cateva zile din pacate se va duce si zapada pana la Sfantul Nicolae.
la 29.11.2010, 19:19
Giuliana si Tanya
la 29.11.2010, 19:21
felicitarile mele Sylvia pentru harnicia ta (300 de retete e wowwwww multa munca) si pentru reteta postata,asezonata cu amintiri dragi si cuvinte frumoasemai ales ca-i vorba de-o mancare din Ardeal,pentru ca ardelenii pun mult suflet atunci cand gatesc
la 29.11.2010, 19:24
Dragutza de ea, ce frumos prezinta torul...
Felicitari pentru reteta! La cat mai multe pe acest site si nu numai
la 29.11.2010, 19:25
Dia multumesc mult esti tare draguta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking