Ciorba de perisoare

Postat de Irina in Ciorbe
6 Mar 2015 | 9168 vizualizari

Ciorba de perisoare e una din ciorbele mult apreciate in familia noastra, de la cel mai mic, pana la cel mai mare. Si e numai buna pe o vreme friguroasa, asa ca acum. E o ciorbita consistenta, pentru ca, pe langa perisoare si legume, ii pun de fiecare data si o bucata de cap de piept, care ii da gust. Asa ca, dupa un castron de ciorba, dreasa si cu ceva smantana si mancata cu o felie de paine zdravana, nici ca-ti mai trebuie altceva. Poate doar un desert, dupa. :)

Inapoi la reteta

Comentarii (33)

la 06.03.2015, 17:02
preferata mea!! buna taaare!
la 06.03.2015, 17:05
Acum verificam daca esti moldoveanca , daca are bors Cu zeama de varza acra si mai bine
la 06.03.2015, 17:08
Cu zeama de varza o prefer si eu! '
la 06.03.2015, 17:11
la 06.03.2015, 17:21
foarte buna!
la 06.03.2015, 17:30
Mmmm, ce buna!! Eu o prefer cu bors facut de o adevarata moldoveanca in putina...gust unic
la 06.03.2015, 17:52
Miti, cu bors o prefer, dar in casa aveam zeama de varza, ca asa ii place lui Gusti.
la 06.03.2015, 18:00
la 06.03.2015, 18:20
Feliile alea de cap de piet sunt ale mele,nu-i asa?
la 06.03.2015, 18:46
Ce ciorba gustoasa
la 06.03.2015, 18:46
buna buna
la 06.03.2015, 18:51
De la tine mirosea așa frumos?
la 06.03.2015, 19:18
Preferata mea!
la 06.03.2015, 19:53
o ador
la 06.03.2015, 19:58
buna ciorbica!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking