Ingrediente
- 2 capete de crap (2,100 kg)
- 2 cepe
- 3 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 1 radacina pastarnac
- 1/2 telina
- 150g mazare
- 1 ardei rosu
- 1 ardei verde
- 5 rosii
- 2 cartofi
- 50ml ulei
- 1 legatura leustean
- 1 legatura marar
- 1 litru bors
- vegeta
- piper
- sare
Mod de preparare
Capetele de peste se curata de branhii si se spala bine.
Legumele se curata, se spala si se taie rondele sau patratele.
Intr-o oala se pune uleiul si se caleste ceapa, ardeii si legumele 2-3 minute.
Se adauga apa si se lasa sa fiarba 15 minute.
Se adauga vegeta si piper.
Se adauga mazarea si cartofii si se mai fierbe 15 minute.
Se adauga rosiile taiate cuburi si se mai fierbe 10 minute.
Se adauga pestele si dupa 5 minute bors dupa gust.
Se fierbe 5 minute si se potriveste de gust.
Se adauga verdeata tocata, se mai da in 2-3 clocote si este gata.
Se serveste calda cu ardei iute.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
|