Ciorba de porc
Postat de eumimi in Ciorbe 5 Mar 2018 | 4808 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (27)
la 05.03.2018, 16:21
Da, regina ciorbelor cu carne, ciorba cu carne de porc, cu sau fără os. Îmi place că ai pus leuștean, îi dă un gust tare bun.
Nu știu însă cât de mult o acrește cantitatea aia de suc de roșii, mie îmi place mult mai acră, de aceea apelez fie la zeamă de varză, fie la borș, după cum mi-i pofta.
la 05.03.2018, 16:26
la 05.03.2018, 16:27
foarte buna!!!
la 05.03.2018, 16:28
oh daaa, si daca re si leustean e perfecta!
la 05.03.2018, 16:30
Uneori si eu acresc ciorba cu bors sau zeama de varza, dar sotului ii place ciorbamai "dulce". Asa ca ma conformez
la 05.03.2018, 16:35
Multumesc!
la 05.03.2018, 16:39
Bună!
la 05.03.2018, 16:40
Ei, așa da, când vine vorba de a li se mai da și partea lor, sunt de acord, că doar în rândul lor sunt și eu, nu?
la 05.03.2018, 16:59
Ce buuuun!😍
la 05.03.2018, 17:03
prezent!
la 05.03.2018, 17:22
la 05.03.2018, 17:33
Daca-i cu leguma mea preferata, porcu, ma asez la masa...
la 05.03.2018, 17:34
Buna ciorba! Si eu o acresc cu bulion!
COMENTEAZA