Ingrediente
- 300 grame pulpa de porc
- 1 ceapa
- 2 fire ceapa verde
- 1 morcov
- 1 radacina patrunjel
- 1 ardei gras
- 1 l bors
- paste cu ou pentru ciorba(eu am folosit patratele)
- suc de rosii
- 2 legaturi leustean
Mod de preparare
Carnea, taiata cubulete, se da un clocot, suficient cat sa se spumeze. Spalati apoi carnea si puneti-o in oala la fiert.
Cand carnea este pe jumatate fiarta (cam 1 ora) adaugati legumele tocate cubulete si lasati sa fiarba incontinuare.
Cand s-au fiert atat legumele cat si carnea, puneti sucul de rosii si pastele. Mai lasati sa fiarba cateva minute.
Bors puneti in functie de cat de acra vreti sa fie. Sare puneti abia dupa ce potriviti de bors, deoarece si el are sare.
Dupa ce v-ati asigurat ca este suficient de acra si sarata, stingeti focul si puneti leusteanul tocat marunt.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu bors" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|