Ingrediente
- pulpa de porc
- 2 dovlecei
- 100 g ciupercii felii
- 1 ceapa alba
- 1 ardei mic kapia
- 2 morcovi
- 1 ou
- 1 lingura de orez
- 1/2 legatura praz
- 1/2 leg patrunjel proaspat si leustean proaspat
- 2-3 linguri bulion
- vegeta/piper
- 1/2 lingura praf bors cu legume
Mod de preparare
Carnea de porc se taie cuburi si se pune la fiert in oala de ciorba.
Dupa aproximativ 30 minute taiem ceapa marunt,morcovii rondele,iar ardeiul kapia cuburi si le punem la calit in ulei de masline,adaugam si orezul,se calesc cateva minute dupa care se pune in oala de ciorba.
Adaugam si ciuperciile felii si lasam la foc potrivit sa fiarba legumele si carnea.
Spre sfarsit se adauga dovleceii taiati cuburi si prazul taiat felii.
Punem bulionul si condimentele si mai alsat circa 10 minute sa fiarba.
La sfarsit adaugam leusteanul si patrunjelul tocate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu dovlecei si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
|