Ciorba de porc cu legume

Postat de gatiticuspor in Ciorbe
13 Mar 2012 | 3400 vizualizari
Ciorba de porc cu legume

Aceasta este una dintre ciorbitele pe care ni le gateste bunica mea ori de cate ori mergem in vizita, din pacate nu pot egala borsul facut in casa asa ca ma multumesc cu cel la plic.

Ingrediente

  • carne de porc(eu am folosit 2 cotlete)
  • 2-3 cartofi potriviti
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • 100g fasole verde
  • bors
  • 2 linguri pasta de tomate
  • leustean
  • sare
  • smantana
  • un ou

Mod de preparare

Se pune la fiert carnea in apa cu putina sare si se ia spuma. Cand aceasta nu se mai formeaza se adauga ceapa tocata, cartofii taiati cuburi, morcovul rondele si fasolea verde taiata bucati.

Cand legumele si carnea s-au fiert se adauga pasta de tomate.

Se mai lasa la fiert cam 10 minute si apoi se adauga borsul dupa gust.

La final se adauga leusteanul taiat marunt (eu am folosit leustean uscat).

Intr-un castron separat bateti oul peste care puneti doua polonice de ciorba si amestecati bine, apoi puneti-l inapoi in oala.

Serviti cu smantana si un ardei iute.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba taraneasca de porc

Postat de mirela0911

Ciorba taraneasca de porc

Se spala carnea, se opareste pentru cateva secunde in apa clocotita dupa care se scurge bine de apa si se taie in bucatele mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Se pune la calit...

Citeste continuarea

Ciorba de porc cu afumatura si zeama de varza

Postat de rocsi_1612

Ciorba de porc cu afumatura si zeama de varza

Spalati oasele de porc, coasta afumata si le taiati bucati. Le puneti in oala minune, le acoperiti cu apa.  Puneti capacul si le fierbeti 30 de minute, din momentul in care incepe sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.03.2012, 03:55
BUNA
la 13.03.2012, 05:43
buna ciorbica
la 13.03.2012, 08:50
la 13.03.2012, 10:05
gustoasa
la 13.03.2012, 10:22
buna

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking