Ciorba de pui cu cuscus si zeama de lamaie

Postat de katty in Ciorbe
6 Dec 2021 | 3426 vizualizari
Ciorba de pui cu cuscus si zeama de lamaie

Ingrediente

  • maruntaie de la un pui de tara(aripi, spate, gat)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 cartof mare
  • 150 gr fasole verde
  • 50 gr cuscus
  • 1 ou
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura legume deshidratate optional
  • zeama de lamaie dupa gust
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Spalam bine carnea de pui si o punem la fiert acoperita cu apa rece. Spumam bine pana carnea este  fiarta. Pentru vca puiul era de tara, deci mai tare, am fiert carnea intr-o oala sub presiune. Curatam legumele  si le spalam. Morcovul si cartoful le taiem cubulete, iar ceapa o tacam fin. Punem toate legumele la fiert  cu apa rece cat sa le acopere si un praf de sare. Cand legumele  s-au inmuiat usor adaugam si carnea fiarta de pui impreuna cu zeama. Adaugam cuscusul, legumele deshidratate, sare si piper si mai fierbem 5 minute. Batem intr-un castron oul impreuna cu zeama de lamaie si turnam zeama fierbinte peste el batand continuu. Turnam compozitia in oala, omogenizam si oprim focul. Deasupra presaram patrunjelul verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu cuscus si zeama de lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de burta

Postat de simona72

Ciorba de burta

Ciorba de burta se incepe de fapt prin a face o supa de vita. Deci, punem osul de vita (neaparat sa fie cu maduva) cu apa suficienta, tinand cont si ca dupa ce fierbe apa mai scade si dupa ce...

Citeste continuarea

Ciorba de burta la ceaun

Postat de Constelatialeu

Ciorba de burta la ceaun

mai intai mergem la macelarie si cumparam materia prima, adica burta de vita, de preferat s ao alegem cu muchie si turloaie de vita. Spalam burta si turloaiele ( oase) foarte bine, apoi le punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.12.2021, 10:43
la 06.12.2021, 10:51
la 06.12.2021, 12:54
la 06.12.2021, 14:21
la 06.12.2021, 15:12

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking