Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de rocsi_1612 in Multicooking
10 Apr 2019 | 2461 vizualizari
Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

In aceste zile am testat noul Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, cel mai fain aparat testat de pana acum sau cel putin pentru mine asa a fost.  Are 4 moduri de preparare, 8 setari de gatire rapida, control digital si capacul este cu inchidere etans. Mancarea se pregateste foarte repede, ca nici nu ai timp sa te invarti prea mult prin casa, ca imediat auzi sonorul ca este gata. Am fost sceptica la inceput, nu ma asteptam sa fie chiar asa, dar m-a cucerit de la prima reteta. Am inceput cu o ciorba de pui, ca asta aveam in plan sa pregatesc, pentru ca la noi in casa se face ciorba in fiecare saptamana.  A iesit super buna, s-a facut foarte repede, ne-a placut mult!

Ingrediente

  • 4 bucati de pui (2 pulpe superioare, 2 pulpe inferioare)
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • ½ radacina patrunjel
  • ½ radacina pastarnac
  • 1 ceapa mica
  • 600 gr rosii de gradina
  • ½ legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingura amestec de legume natural
  • o cana cu bors de casa
  • o mana de taitei cu ou

Mod de preparare

Parliti pulpele pe flacara aragazului de puf, le spalati bine. Rosiile le puneti intr-o cratita cu apa care fierbe, le lasati sa clocoteasca 1-2 minute, apoi le scoateti pe o farfurie. Cand sunt mai reci, le decojiti de pielita, indeparatati cotoarele si le dati in blender. Ceapa curata o tocati marunt, gogosarul curatat il taiati cubulete. Radacina de pastarnac si patrunjel, le curatati si le taiati marunt, iar morcovul decojit il dati pe razatoarea cu ochiuri mari. Conectati Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent.   Puneti ceapa, morcovul, radacinoasele, gogosarul, le amestecati. Adaugati bucatile de pui si rosiile pasate.

Turnati apa, pana sub linia de maxim.

Presarati sare, piper si amestecul de legume. Puneti capacul, rotiti pe pozitia blocat, aveti grija ca si supapa de abur sa fie inchisa. Setati functia Soup, un timp de 35 de minute, apoi apasati butonul Start/Stop si presiune High. Intai o sa scrie Heat pe ecran, adica aparatul se incalzeste in acest timp, apoi o sa va afiseze timpul setat.

Cu 15 minute inainte de terminarea timpului, apasati Start/Stop, lasati 10 minute sa stea ciorba, sa se mai opreasca din fierbere, apoi cu o manusa de bucatarie, deschideti supapa de abur, lasati sa se elibereze. Sub nici o forma nu faceti asta cu mainile goale, riscati sa va opariti.
Indepartati capacul, turnati borsul fiebinte, puneti taiteii si amestecati.
Puneti iar capacul, il blocati, inchideti si supapa si lasati sa fiarba pana se termina tot timpul.
Cand este gata, apasati butonul Start/Stop. Lasati 10 - 15 minute oala asa, fara sa umblati la ea. 
Deschideti iar supapa de abur sa se elibereze, indepartati capacul.

Presarati patrunjelul verde tocat deasupra, apoi serviti.. Sa aveti pofta!    

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
Retete similare

Cheesecake cu ciocolata la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune

Postat de mitinita

Cheesecake cu ciocolata la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune

Biscutii se maruntesc si se amesteca impreuna cu untul topit. Compozitia obtinuta se pune intr-o tava de 20 cm cu partea de jos detasabila.   Ciocolata se rupe in bucatele si se pune...

Citeste continuarea

Orez picant cu pui si ciuperci la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de AdrianUdrea

Orez picant cu pui si ciuperci la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Mai intai pregatim toate ingredientele pe masa de lucru. Portionam carnea si o asezonam cu sare si piper, tocam ceapa si morcovul, dam usturoiul pe razatoare, clatim orezul, scurgem roșiile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.04.2019, 11:16
iepurasul asta a stat closca si-a scos o multime de multicioroi din astia e invazie de retete multipresiune....
la 10.04.2019, 11:24
Ce frumos arată...!
la 10.04.2019, 11:26
Cleme, la mine e mai veche treaba, de prin toamna
la 10.04.2019, 11:26
Multumesc, Rodica!
la 10.04.2019, 11:30

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking