Piept de curcan in sos cremos de ciuperci pregatit cu Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de diaconta in Multicooking
23 Oct 2019 | 239 vizualizari
Piept de curcan in sos cremos de ciuperci pregatit cu Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Stiți deja,v-am mai spus. Dacă nu aveți prea mult timp la dispoziție pentru a pregăti masa, Multicookerul Crock Pot Express cu gătire sub presiune va poate fi de mare ajutor. Uite așa, în doua zile, cu ajutorul lui, eu am pregătit două feluri de mâncare, desert și supa de oase de vită. Nu m-aș mai putea despărți de el. Dacă aveți şi voi nevoie de un prieten şi ajutor în bucătărie să ştiți că Multicookerul Crock Pot Expres cu gătire sub presiune încă mai are un preț special. Mai multe informatii gasiti aici  http://bit.ly/2l0ZvKE

Ingrediente

  • 300 g piept de curcan fără os
  • 200 g ciuperci champignon
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 linguri ulei
  • Sare,piper,boia
  • 250 ml stock vita(supa oase vita)
  • 1 lingura amidon
  • 2 linguri smântâna
  • Patrunjel verde

Mod de preparare

Pentru început se conecteaza aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent.

In vasul aparatului se pun cele doua linguri de ulei. Se apasa tasta Brown/Saute,apoi Start.

Pieptul de curcan se taie cubulete si se condimenteaza, apoi se pune în vasul Multicookerului Crock Pot Express cu gatire sub presiune.

Dupa ce carnea s-a rumenit, se scoate pe un platou si se acopera.

Punem apoi in vasul aparatului ceapa verde tocata marunt si ciupercile feliate.

Se calesc si acestea pâna ce se înmoaie, apoi se pune si carnea înapoi în vas si se toarna supa sau apa, atât cât sa le acopere.

Trebuie sa tinem cont că lichidul nu va scadea prea mult în timpul gatirii.

Eu am avut supa din oase de vita, pe care am pregătit-o tot cu ajutorul Multicookerului Crock Pot Express cu gatire sub presiune.

Dupa ce am pus si supa/apa, punem capacul Multicookerului Crock Pot Express cu gatire sub presiune si îl rotim în pozitia „închis”.

Inchidem si supapa pentru aburi.

Setam functia Poultry, presiunea High si timpul 35 minute.

Apoi apasam tasta Start.

Pe display va aparea Heat, ceea ce înseamna ca aparatul se încalzeste.

Când se va acumula suficienta presiune, vor iesi câțiva aburi, iar dupa semnalul sonor, va începe timpul propriu zis de gatire.

Dupa expirarea timpului de gatire, apasam tasta Stop si lasam 10 minute pentru ca presiunea sa se elibereze natural.

Eliberam apoi supapa de aburi, ajutându-ne de o spatula, deschidem capacul, având grija la aburi fierbinti care ies din oala.

Intr-un bol amestecam o lingura de amidon cu smântâna, apoi punem câte putin din sosul fierbinte, încalzind astfel amestecul de smâtâna.

Punem smântâna peste carne.

Apasam tasta Brown/Saute si mai lasam sa fiarba 2-3 minute, cât sa se îngroase sosul. Nu mai punem capacul aparatului.

Presaram patrunjel verde tocat si apoi apasam tasta Stop.

Decuplam Multicookerul Crock Pot Express cu gatire sub presiune de la sursa de curent,mâncarea noastra fiind gata.

Se poate servi ca atare sau cu o garnitura. Noi am avut piure de cartofi.

S-aveți poftă !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan in sos cremos de ciuperci pregatit cu Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Retete similare

Gulii umplute cu carne de porc, pregatite la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de diaconta

Gulii umplute cu carne de porc, pregatite la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Se scobeste miezul guliilor pentru a face loc umpluturii. Pastrati miezul pentru ca îl vom folosi si pe acesta la sosul pentru gulii. Curatam ceapa si morcovii. Ceapa o tocam marunt,...

Citeste continuarea

Crema de zahar ars la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de miha

Crema de zahar ars la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Se bat ouale cu zaharul si aromele, pana se albesc si devin ca o crema. Se adauga apoi laptele, amestecand continuu.  Se topeste zaharul pentru caramel. Se tine pe foc mic pana acesta...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 23.10.2019, 21:12
foarte bun
la 23.10.2019, 21:51
Si curca unde-i?
la 23.10.2019, 21:54
Bun!
la 23.10.2019, 22:02
O rețetă reușită, ca de obicei...!
la 23.10.2019, 22:02

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking