Ingrediente
- maruntaie de la un pui(spate, aripi)
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 2 cartofi
- o mana varza acra tocata
- 300 gr rosii pasate
- zeama de varza
- sare dupa gust
- piper macinat
- leustean verde
Mod de preparare
Spalam bine carnea de pui si o punem la fiert. Spumam bine pentru a obtine o zeama limpede.
Intre timp curatam legumele si le spalam. Taiem morcovul cubulete mici, ceapa o tocam fin, cartofii ii taiem cuburi mai mari. Adaugam legumele si le fierbem 15 minute. Adaugam varza tocata fin si rosiile.
Clocotim separat zeama de varza si o adaugam in ciorba dupa aproximativ 10-15 minute. Adaugam piperul macinat si sare doar daca mai este nevoie. Adaugam leusteanul tocat fin si oprim focul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu rosii si zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|