Ciorba de pui cu salatica [ untisor]

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
18 Mai 2012 | 4344 vizualizari

Raunculus ficaria cunoscuta in popor ca untisor , grausor , salatica [ eu o stiu ca shelatuta] este prima verdeata din flora spontana ce apare . poate fi recoltat in lunile martie -aprilie . Se folosesc frunzele tinere , recoltate inainte de inflorire [ dupa sunt toxice ] .Salatica folosita in diverse preparate aduce organismului un important aport de vitamina C si minerale .Se poate gasi si la piata daca nu aveti posibilitatea sa o culegeti personal . In Anglia supele cu salatica sunt considerate o delicatesa .

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 19.05.2012, 20:35
Eu am făcut anul acesta ciorbă de sălăţică şi o mănânc ş în loc de murătură cu un dresing de ulei şi zeamă de lămâie.
la 19.05.2012, 23:58
Ah! Ce buna...pentru mine ai fara carnita?
la 20.05.2012, 00:07
Ma bucurca va place

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking