Ciorba de purcel cu smantana

Postat de LauraLorra in Ciorbe
19 Mai 2017 | 3125 vizualizari
Ciorba de purcel cu smantana

Ingrediente

  • 500 gr muschi de porc
  • 2 cepe
  • 1 ardei capia
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 cartof
  • 1 ceasca rosii tocate
  • 400 gr smantana
  • 3 galbenusuri
  • zeama de la o lamaie
  • marar
  • leustean
  • piper
  • sare

Mod de preparare

   

  Taiem carnea in cubulete mici, apoi o punem la fiert intr-o oala, cu 3 l. de apa. Cand incepe sa apara spuma, o indepartam cu ajutorul unei spumiere.

    Intre timp, curatam si spalam toate legumele, le tocam marunt si le adaugam in oala, mai putin cartoful si rosiile care se pun dupa ce restul au fiert.

     Int-un bol, punem smantana si galbenusurile, amestecam bine pana se uniformizeaza, apoi adaugam zeama de lamaie, piper si sare, dupa gust.

     La final, indepartam oala de pe foc. Adaugam in bolul cu smantana, 2-3 polonice de ciorba si amestecam bine dupa care turnam compozitia inapoi in oala.

     Se adauga mararul si leusteanul tocate marunt.

 

Pofta buna :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de purcel cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de salata verde, ciuperci si codita de purcel afumata, cu smantana

Postat de mihaelar63

Ciorba de salata verde, ciuperci si codita de purcel afumata, cu smantana

 Codita de purcel se spala cu apa fierbinte si se pune la fiert . Ceapa, ardeii, patrunjelul,usturoiul si morcovii se curata, se spala si se taie cubulete.  Legumele...

Citeste continuarea

Ciorba de purcel

Postat de novembber

Ciorba de purcel

  Carnea de purcel taiata bucati se pune la fiert cu frunzele de dafin si boabele de ienibahar. Se spumeaza bine si se scot frunzele de dafin si boabele de ienibahar. Se adauga legumele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.05.2017, 19:02
la 19.05.2017, 19:03
la 19.05.2017, 21:03
hai ca ai inceput cu leguma mea preferata....
la 19.05.2017, 21:08
A bun asa cea mai buna leguma pentru diete
la 19.05.2017, 21:29
Bună ciorbică ne-ai adus!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking