Ciorba de radacinoase cu mazare verde

Postat de Valclaudia in Mancaruri de post
16 Noi 2015 | 5288 vizualizari
Ciorba de radacinoase cu mazare verde

Ciorba de post

Ingrediente

  • 1 ceapa alba
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2-3 ardei grasi rosii
  • 2-3 morcovi
  • 1/4 radacina de telina
  • 1 pastarnac
  • 200 gr. mazare verde in conserva
  • cca 1500 ml apa plata
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • sare si piper dupa gust
  • mix din boabe de piper, 1/2 lingurita
  • verdeata proaspat tocata (patrunjel si marar)

Mod de preparare

Legumele se curata, se spala apoi sub jet de apa rece.

Punem uleiul la incins intr-o oala, adaugam ceapa tocata si o lasam la sotat la foc potrivit 2-3 minute.

Trecem morcovii,pastarnacul si telina pe razatoarea cu ochiuri mari, apoi punem legumele rase peste ceapa sotata.

Continuam calirea legumelor cateva minute, adaugam si ardeii taiati bucatele, punem mixul din boabe de piper, adaugam apa plata si lasam sa foarba la foc mic pana fierb legumele.

Asezonam cu sare si piper macinat dupa gust, adaugam rosiile pasate si mazarea scursa din conserve.

Lasam sa mai dea ciorba cateva clocote, adaugam verdeata prospat tocata, oprim focul, lasam cateva minute, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de radacinoase cu mazare verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorba de ied cu frunze de sfecla si loboda rosie

Postat de panacris

Ciorba de ied cu frunze de sfecla si loboda rosie

Carnea se spală, se porționează și se pune la fiert în apă rece cu puțină sare, cca. 60 de minute la foc mediu, semiacoperit. Se spumează la nevoie. Legumele se curăță, se...

Citeste continuarea

Ciorba de legume cu mei

Postat de katty

Ciorba de legume cu mei

Curatam morcovul si il taiem cubulete. Tocam ceapa fin, ardeiul il catam cubulete, cartoful cuburi mai  mari. In uleiul incins, punem mai intai morcovul, apoi ceapa, ardeiul gras, fasolea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.11.2015, 18:37
Delicioasa
la 16.11.2015, 18:39
Tac....ca-i post ....si ma urecheaza Padre..
la 16.11.2015, 18:44
Foarte gustoasa!
la 16.11.2015, 18:50
buna buna
la 16.11.2015, 19:00
foarte buna

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking