Ingrediente
- 1 kg carne de rata
- doua maini de fasole verde
- 2 morcovi
- 1 telina cu frunze
- 1 radacina patrunjel
- 1 pastarnac
- o ceapa
- 1 fir praz
- 1 ardei gras
- 300 ml suc de rosii
- 1,5 l bors
- 2 oua
- leustean
Mod de preparare
Carnea se portioneaza, se pune la fiert si se spumeaza.
Radacinoasele si fasolea verde(eu am avut in congelator) se taie marunt, sau se maruntesc la robot, si se adauga in oala, dupa 5 minute se pun restul legumelor tocate, prazul taiat rondele. Cand legumele sunt aproape fierte, se pune sucul de rosii, apoi se adauga borsul, clocotit separat.
Cand legumele sunt fierte, se pun ouale batute ca sa se faca zdrente, apoi adaugam leusteanul si frunzele de telina tocate.
Fiecare portie se insoteste cu ardei iute:)
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (6)
|