Ingrediente
- Ingrediente
- carne de rata de curte
- 1 kg de rosii
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 ardei gras
- 3 oua
- 200 g smantana
- 1 plic de bors de la Delikat
- sare
- leustean verde
Mod de preparare
Mai inati dam carnea de rata intr-un clocot la ceaun, dupa care schimbam apa. Adaugam si ceapa, morcvul si lasam la fiert 25-30 de minute.
Adaugam ardeiul tocat marunt si rosiile date pe razatoare si lasam in continuare la fiert pana cand carnea de rata este fiarta.
Adaugam plicul de bors si mai lasam 10 minute pe foc.
Amestecam smantana cu galbenusurile si cand ciorba este gata o adaugam in ciorba. Tot acum adaugam si leusteanul tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rata la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|