Ciorbă de salată verde – Multicooker

Postat de madi_marin in Ciorbe
20 Mai 2014 | 6679 vizualizari
Ciorbă de salată verde – Multicooker

Partea a treia a seriei e reprezentată de o premieră. Aşadar, e prima dată când pregătesc ciorba asta. Lejeră, acrită cu oţet , dreasă cu gălbenuşuri şi smântână şi aromată cu leuştean proaspăt. Foarte bună!

Ingrediente

  • 1 legătură de ceapă verde
  • 2 morcovi
  • 1 ceaşcă de orez
  • jumătate de salată verde mare
  • 4 gălbenuşuri
  • 200 ml smântână de gătit
  • sare
  • piper
  • oţet
  • leuştean proaspăt

Mod de preparare

În cuva aparatului se pune ulei, apoi se selectează programul FRY.

Când uleiul s-a încins, se adaugă ceapa tocată mărunt şi morcovii raşi pe răzătoarea cu ochiuri mari. După ce s-au călit, se adaugă orezul, se amestecă împreună câteva minute, apoi se adaugă apă ( sau supă de legume) şi se lasă să fiarbă bine, selectând programul BOIL.

Când orezul şi legumele sunt fierte, se adaugă frunzele de salată tocate.

În timp ce acestea fierb, se amestecă gălbenuşurile cu smântâna de gătit.

În oală se adaugă oţet după gust, sare, piper, şi amestecul de gălbenuşuri cu smântână ( se adaugă în el un pic din lichidul fierbinte şi se aduce la aceeaşi temperatură).

La sfârşit se adaugă  leuştean  proaspăt tocat.

Poftă bună

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de salată verde – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Borș cu carne de pasăre și legume de vară

Postat de panacris

Borș  cu carne de pasăre și legume de vară

Ceapa și zarzavaturile se curăță și se toacă mărunt, se pun la înăbușit în puțin ulei și apă, cca. 10 minute acoperit la foc mic. Apoi se adaugă cartofii cubulețe, varza...

Citeste continuarea

Ciorba de vitel cu trufandale

Postat de Constelatialeu

Ciorba de vitel cu trufandale

Am scos carnea de la congelator, am pus-o intr-o cratita cu apa si putina sare si am pus-o sa fiarba, din cand in cand am luat spuma formata. Cand a fost fiarta carnea am scos-o din zeama si am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.05.2014, 21:41
la 20.05.2014, 21:47
Buna ciorba!
la 20.05.2014, 21:50
la 20.05.2014, 21:51
asta nu refuz niciodata
la 20.05.2014, 21:54
super-cook!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking