Ingrediente
- supa de la oparirea spanacului (la mine au fost vreo 3 litri);
- 2 litri de apa;
- 1 morcov;
- 3 cartofi;
- 2 cepe;
- o felie de telina;
- rosii in bulion dupa gustul fiecaruia;
- cateva fire de marar;
- leustean dupa gust;
- o mana de taitei;
- un ou;
- sare;
- putin ulei;
- bors.
Mod de preparare
Am pus supa din nou la fiert peste care am adaugat si cei doi litri de apa. Cand a atins punctul de fierbere am pus legumele (curatate, spalate, si taiate cubulete), fara rosii (le adaugam mai spre final cand sunt fierti cartofii). Cand au fiert cartofii am adaugat rosiile, uleiul si am sarat ciorba.
Intre timp am fiert borsul separat si l-am adaugat peste ciorba. Am pus taiteii, oul batut si am lasat sa se fiarba putin taiteii. Am oprit focul si am pus verdeata.
Se poate servi atat calda, cat si rece.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|