Ingrediente
- 1/2 kg rasol de vita
- o tavita de legume(ceapa,morcov..etc)
- bors magic,vegeta,leustean
- patrunjel
- 2 cartofi
- bulion sau rosii in sos
- 1 ou
Mod de preparare
Se pune rasolul de vita la fiert intr-o oala cu apa (in functie de cat doreste fiecare sa faca). Legumele se taie marunt sau se dau pe razatoare si se calesc cu putin ulei. Dupa ce s-a fiert carnea, se taie cubulete si se adauga inapoi in oala de ciorba, se adauga si legumele calite, punem vegeta, piper, bors magic. Intr-o cratita mai mica punem 2 cartofi taiati cubulete la fiert, iar in alta punem taitei (eu pun din aceia mai lati). Dupa ce s-au fiert si cartofii si taitei se pun in ciorba, se mai adauga o cutie de rosii in sos, leustean, patrunjelul tocat si 1 ou.
Se serveste cu smantana si ardei iute!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|