Ciorba taraneasca de iunie
Postat de mihaelar63
Daca preparati ciorba cu carne, prajiti putin carnea in ulei ca sa-si imprumute gustul bun. Spalati, curatati si maruntiti ceapa, ardeiul si radacinoasele. Cartofii si...
Citeste continuareaNu mai facusem de mult timp din cauza faptului ca vita trebuie fiarta ore in sir, dar....de pofta....am facut-o si pe-asta....
Ingrediente
Mod de preparareSe pune carnita taiata cubulete la fiert in apa rece. Spre jumatatea fierberii se adauga ceapa tocata marunt, morcovul , pastarnacul si telina rase si fasolea verde. Se lasa sa fiarba toate la foc mic. Cand sunt bine fierte se se adauga mazarea cu tot cu zeama din conserva, taiteii, pasta de tomate dizolvata in putina apa si se mai lasa cam 15 minute pe foc. Dupa asta se potriveste gustul cu bors si delikat. Cand dam oala de pe foc adaugam leusteanul. Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de mihaelar63
Daca preparati ciorba cu carne, prajiti putin carnea in ulei ca sa-si imprumute gustul bun. Spalati, curatati si maruntiti ceapa, ardeiul si radacinoasele. Cartofii si...
Citeste continuareaPostat de panacris
Bucățile de gât de struț (sunt în genul feliilor de rasol de vițel!) se pun la fiert în apă rece, la foc rapid cca. 10 minute, apoi se spumează și se adaugă legumele...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|