Ingrediente
- 2 dovlecei
- 10 cartofi noi
- 5-6 cepe rosii din gradina
- 2 morcovi
- 1 castron fasole fideluta
- 500 g rosii feliate si ardei (zarzavat la sticla)
- sare
- piper
- leustean
- zeama zarzare
- ulei
Mod de preparare
In oala, am pus uleiul, apoi am pus la calit ceapa tocata si morcovul taiat rondele subtiri, pentru cateva minute. Am turnat peste ele, zarzavatul, am amestecat, apoi am turnat apa, cam jumatate de oala. Am taiat fideluta in 2 sau 3 si am pus-o in oala de ciorba. Intre timp am spalat cartofii si i-am taiat pe cei mai mari in 2 sau 3, pe cei mici i-am lasat intregi. I-am pus si pe ei in oala, iar spre final am adaugat si dovlecelul taiat bucati, alaturi de sare si piper. Am acrit cu zeama de zarzare si cand a fost gata, am tocat leustean.
A iesit o bunatate!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vara" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|