Ingrediente
- 300-400 gr afumatura
- 150 gr varza tocata julienne
- 1 ceapa mare
- 1 morcov
- 1 ardei kapia rosu
- 1 ardei verde
- 2-3 cartofi
- 1/2 telina mica
- 1/2 dovlecel
- 30-50 ml ulei
- 3-4 linguri pasta de tomate
- sare
- frunze de telina sau de leustean
Mod de preparare
Mai intai calim ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul razuit si cu afumatura in ulei incins.
Adaugam 2-3 cani de apa, cartofii si varza, acoperim oala cu un capac si lasam la fiert 20-25 de minute.
Adaugam telina, ardeii si dovlecelul toate tocate cubulete si pasta de tomate si mai lasam la fiert inca 20-25 de minute. Bineinteles, acoperim din nou oala cu capacul.
La final potrivim ciorba noastra de sare si adaugam frunzele de telina tocate marunt. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|