Ciorba de vita

Postat de Adinacarla in Ciorbe
3 Noi 2010 | 7198 vizualizari

Am primit o bucata de carne si un os de la matusa mea si am decis sa fac o ciorba cu bors ( e prima data cand am folosit bors) fiind inspirata de o reteta citita intr-o revista

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 03.11.2010, 16:02
vreauuuuuuudau la schimb ciorba de perisoare cu taitei5f
la 03.11.2010, 16:32
la 03.11.2010, 16:36
si eu , si eu
la 03.11.2010, 16:37
ce frumos arata
la 03.11.2010, 16:37
nadinahai sa facem schimbul ...nu am mai papat nici o data ciorba de perisoare cu taitei...sigur e delicioasa
la 03.11.2010, 16:37
Anca
la 03.11.2010, 16:48
Mihaela hai la masa
la 03.11.2010, 16:48
Multumesc Ionix...te astept la o portie de ciorba
la 03.11.2010, 16:51
am nevoie... fierbinte sa fie... mersic
la 03.11.2010, 21:24
buuuuuuuuuna....................
la 03.11.2010, 23:19
Buuuuuuuna
la 04.11.2010, 11:44
Ionix hai repede ca te astept cu o farfurie de ciorba fierbinte
la 04.11.2010, 11:44
medi laly
la 04.11.2010, 13:28
MMM CE IMI PLACE MIE CIORBA DE VACUTA!!!
la 04.11.2010, 22:40

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking