Ciorba de vita

Postat de Adinacarla in Ciorbe
3 Noi 2010 | 7138 vizualizari
Ciorba de vita

Am primit o bucata de carne si un os de la matusa mea si am decis sa fac o ciorba cu bors ( e prima data cand am folosit bors) fiind inspirata de o reteta citita intr-o revista

Ingrediente

  • Carne de vita si os
  • 5 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 legatura leustean
  • 3 maini mazare
  • 3 linguri bors Magi
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe carnea taiata cubulete si osul in 3-4 litri apa cu putina sare, adunand spuma care se formeaza. Se completeaza cu apa din cand in cand si se lasa sa fiarba la foc potrivit circa o ora. Pentru a fi mai limpede supa obtinuta am scos toata carnea iar supa am strecurat-o. Am spalat oala si am pus supa din nou in ea si am continuat sa fac ciorba.

Se curata zarzavatul, se taie cuburi sau cum doreste fiecare, ceapa se taie marunt si se adauga totul in ciorba.

Dupa 20 de minute sa aduga cartofii taiti cuburi si mazarea. Se mai lasa sa fiarba 15minute pana cand cartofii sunt fierti.

Se pune apoi borsul si sare si se mai lasa sa dea cateva clocote.

Dupa ce se opreste focul se pune leusteanul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de ardei umplut la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot

Postat de mihaelar63

Ciorba de ardei umplut la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot

                                        Legumele se curata si se spala. Taiati...

Citeste continuarea

Ciorba de vitel cu trufandale

Postat de Constelatialeu

Ciorba de vitel cu trufandale

Am scos carnea de la congelator, am pus-o intr-o cratita cu apa si putina sare si am pus-o sa fiarba, din cand in cand am luat spuma formata. Cand a fost fiarta carnea am scos-o din zeama si am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.11.2010, 16:02
vreauuuuuuudau la schimb ciorba de perisoare cu taitei5f
la 03.11.2010, 16:32
la 03.11.2010, 16:36
si eu , si eu
la 03.11.2010, 16:37
ce frumos arata
la 03.11.2010, 16:37
nadinahai sa facem schimbul ...nu am mai papat nici o data ciorba de perisoare cu taitei...sigur e delicioasa

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking