Ciorbă de legume cu carne de vită

Postat de diaconta in Ciorbe
10 Noi 2013 | 24759 vizualizari
Ciorbă de legume cu carne de vită

Mie îmi plac foarte mult ciorbele de legume,îmi place şi carnea de vita şi am avut noroc să găsesc carne care să se fiarbă foarte repede.Chiar dacă îmi plac ciorbele drese cu smântână,de data aceasta am servit smântâna separat.

Ingrediente

  • Carne de vita cu os cam 300 g
  • Morcovi
  • Patrunjel radacina
  • Pastârnac
  • Telina radacina
  • Ceapa
  • Mazare verde
  • Ardei rosu
  • Fasole verde
  • Gulie
  • cartof
  • 100 ml suc de rosii
  • Un cub Bors Magic
  • Frunze telina,patrunjel verde
  • Ulei Sare,piper

Mod de preparare

Carnea de vita am taiat-o bucati mici si am pus-o sa fiarba în apa cu sare si putin ulei.

Uleiul va împiedica sa se formeze prea multa spuma în timpul fierberii.

Totusi am curatat apa de spuma formata.

Legumele le-am taiat cubulete si le-am prajit cu putin ulei.

Când carnea a fost fiarta de jumatate,am  transferat-o în vasul cu legume si am strecurat supa peste ele.

Am mai pus putina sare dar e bine sa gustati.

Spre final am adaugat sucul de rosii si cubul de bors si putin piper.

Am oprit focul si am pus patrunjel verde taiat deasupra.

Am servit cu smântâna si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de legume cu carne de vită" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (41)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita

Postat de gurita_ta2005

Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita

Carnea de porc se taie bucati(cuburi) si se pune la fiert impreuna cu osul de vita in multa apa. Dupa vreo 30 minute in care carnea a fiert,se pun legumele la calit in ulei de masline:ceapa se...

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare cu cartofi

Postat de rocsi_1612

Ciorba de perisoare cu cartofi

Ardeiul rosu si galben, il curatam de seminte, il taiem cubulete. Decojim morcovul si il dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Taiem rondele ceapa verde, patrunjelul il tocam marunt. Intr-o oala...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.11.2013, 19:01
Buna buna
la 10.11.2013, 19:02
Bine ca n-ai dres-o, ca mie asa-mi place fara smantana.La mine fiecare isi pune smantana in farfurie,eu nu mananc cu smantana....
la 10.11.2013, 19:03
imi place
la 10.11.2013, 19:06
Arata delicios! Imi place mult cum gatesti Diuta scumpa!
la 10.11.2013, 19:08
Cu sau fara carne,ciorba de legume e fooooarte buna!

Vezi toate comentariile (41)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking