Ingrediente
- 500 de gr de carne de vita
- 2 morcovi
- 2 cartofi
- 1 ceapa
- 1 ardei kapia rosu
- 1 ardei gras
- 1/2 telina
- 150 gr paste de tomate
- patrunjel
- sare
- piper
- smantana
Mod de preparare
Legumele se spala si se curata. Morcovii, telina, ardeiul, ceapa, cartofii se taie cubulete. Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert in 3-4 l apa cu sare. In timpul fierberii se spumeaza.
Cand carnea s-a fiert pe jumatate, adaugam legumele, mai putin cartofii si lasam sa fiarba, acoperita la foc mic. Cu 10 minute inainte de a lua ciorba de pe foc se adauga pasta de tomate si cartofii taiati cubulete. Cand este gata se adauga patrunjel tocat marunt. Se adauga sare si piper dupa gust.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vita cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|