Ingrediente
- O bucata de carne de vitel cu os,cam300 g am avut eu
- 3 morcovi
- 2 radacini de patrunjel
- Gulie
- Telina radacina
- 200 g smântâna
- 2 galbenusuri de ou
- O lingura ulei
- ½ cub Bors magic
- Leustean,frunza de telina
- Marar si patrunjel verde
- Sare,piper alb
Mod de preparare
Am fiert carnea de viţel în apa cu sare si am cules spuma care se face deasupra.Când a fost fiarta de jumatate,am strecurat-o si am taiat carnea bucatele mici.
Zarzavatul l-am curatat si l-am taiat cubulete mici.L-am pus sa se caleasca cu putin ulei,apoi l-am pus peste supa de carne.
Când a fiert si zarzavatul,am pus leusteanul,frunza de telina si piper.
Am dizolvat ½ de cub de Bors magic în putina ciorba si l-am pus în oala.
Galbenusurile le-am amestecat cu smântâna,apoi am pus ciorba fierbinte câte putin pâna am obtinut o temperatura apropiata de cea din oala.
Am tras oala de pe foc si am pus compozitia de ou cu smântâna,amestecând cu telul.
Am pus oala iarasi pe foc si am adaugat patrunjelul si mararul verde.
Dupa ce a mai dat doua clocote am oprit focul.
Poftă bună!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de viţel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (50)
|