Ciorba de vitel cu boabe

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
10 Oct 2016 | 3313 vizualizari
Ciorba de vitel  cu boabe

 Adica un fel de taraneasca simplificata cu boabe noi de fasole si boabe de mazare verde . Tocmai am fiert fasole noua pentru iarna [ o pun la congelator ], dintr-aceia cu bobul untos . M-am gandit ca sa prepar o ciorba taraneasca care s-a tranformat pana la urma doar de boabe !!!! Am preparat aceasta bunatate de ciorbica la Multicookerul Philips

Ingrediente

  • 500 gr carne vitel
  • 500 grame fasole boabe -[fiarta ]
  • 250 gr mazare verde [ congelata ]
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 2 morcovi
  • 2 foi dafin
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 felie mare telina radacina
  • 1 crenguta leustean verde
  • 1 gogosar
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

  1. Carnea de vitel se spala si se taie cubulete .
  2. Spalati , curatati si din nou spalati legumele .
  3. Ceapa, gogosarul si radacinoasele se taie cuburi , iar morcovii rondele .
  4. Introduceti in cuva masinii de gatit 2 l apa ,legumele  foile de dafin si carnea .
  5. Sarati .
  6. Setati  programul de fierbere timp de o ora .
  7. Dupa o ora se introduce mazarea , fasolea boabe [  eu am avut fiarta in prealabil].
  8. Tot acum se pun rosiile tocate marunt si crenguta de leustean .
  9. Fierbeti inca maximum 10 minute .
  10. Scoateti crengurta de leustean - sa nu dea gust prea puternic .
  11. Gustati si condimentati cu sare daca mai este necesar si cu piper .
  12. Serviti ciorba cu patrunjel verde pe deasupra .
  13.    Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel cu boabe" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (33)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorba de perisoare

Postat de mihaelar63

Ciorba de perisoare

Curatati si spalati legumele. Tocati cubulete marunte ceapa, gogosarul, morcovul si telina. Sotati usor pentru inceput ceapa si gogosarul. Adaugati morcovul si telina....

Citeste continuarea

Ciorba de vitel cu legume si tarhon

Postat de merisor67

Ciorba de vitel cu legume si tarhon

Portionam carnea si o spalam bine. Punem un vas cu apa si putina sare pe foc, iar cand atinge punctul de fierbere scufundam carnea in el. Lasam carnea sa fiarba 10-15 minute pana incepe sa...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 10.10.2016, 21:02
ce bine arata!
la 10.10.2016, 21:10
Mihuleeeeee,iar vii cu ciorbiță bună?
la 10.10.2016, 21:18
Io nu vad vitelul, e inca la poarta noua?
la 10.10.2016, 21:19
Buni vin si eu ce stiu
la 10.10.2016, 21:20
Chiar vrei Cleme sa-l vezi ? Sau vrei poarta )

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking