Ciorba taraneasca de vitel
Postat de mihaelar63
Legumele se curata si se spala. Taiati radacinoasele, dovlecelul si ceapa cubulete. Fasolea verde se curata, se spala si se taie bucati mai mici. Carnea se taie...
Citeste continuareaUna dintre cele mai gustoase ciorbite.
Ingrediente
Mod de prepararePunem ceapa tocata marunt la calit impreuna cu morcovul si dovlecelul date pe razatoarea mica si le lasam 8-10 min. Adaugam carne ataiata cuburi si mai lasam cateva minute sa se patrunda putin. Adaugam apa si lasam la fiert 20 de min. Daca aveti carne de vita si fierbe mai greu, lasati 30-35 de min. Adaugam bulionul, rosiile cherry si pastranacul tocat. Mai lasam 25 de min sa fiarba. Potrivim de sare, sare de lamaie si adaugam mararul tocat marunt. Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (36)
|
Postat de mihaelar63
Legumele se curata si se spala. Taiati radacinoasele, dovlecelul si ceapa cubulete. Fasolea verde se curata, se spala si se taie bucati mai mici. Carnea se taie...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Pentru inceput, osul de vitel cu carne se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare. Din cand in cand daca este nevoie, adunati spuma rezultata de la fierberea osului....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|