Ingrediente
- 700 g carne de vitel
- 1 ceapa
- 1 dovlecel
- 1 morcov
- 1 pastranac
- 50 ml ulei
- 3 linguri de bulion
- 7-8 rosii cherry
- sare
- sare de lamaie
- marar
Mod de preparare
Punem ceapa tocata marunt la calit impreuna cu morcovul si dovlecelul date pe razatoarea mica si le lasam 8-10 min. Adaugam carne ataiata cuburi si mai lasam cateva minute sa se patrunda putin.
Adaugam apa si lasam la fiert 20 de min. Daca aveti carne de vita si fierbe mai greu, lasati 30-35 de min.
Adaugam bulionul, rosiile cherry si pastranacul tocat. Mai lasam 25 de min sa fiarba. Potrivim de sare, sare de lamaie si adaugam mararul tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (36)
|