Ciorba de vitel cu paste scurte

Postat de delia64 in Ciorbe
1 Iul 2014 | 4458 vizualizari
Ciorba de vitel cu paste scurte

Este o ciorba delicioasa si racoroasa buna penytru zilele de vara . Am cumparat un sfert de vitel , este tare buna carnita asta oricum o gatesc .

Ingrediente

  • 500 gr. carne de vitel cu os
  • 50 ml. ulei
  • 2 cepe
  • 4 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1/4 telina
  • 100 gr. paste scurte
  • 1 lingurita de boia de ardei
  • 5 felii gogosar murat
  • 150 ml. pasta de rosii
  • 1 legatura patrunjel verde
  • tarhon dupa gust
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala zarzavatul se curata si se  taie cubulete.

Spaiam carnea si o taiem bucati mici .

Punem uleiul la incins intr-o oala si adaugam ceapa si zarzavatul , le prajim putin , adaugam carnea si oasele de vitel si le prajim inpreuna cu zarzavatul amestecand.

Adaugam apa calda si acoperim cu un capac , lasam la fiert aproximativ 40 de minute la foc mic .

Daca carnea este fiarta  adaugam pastele , gogosarul murat taiat cubulete , pasta de rosii  si mai lasam 15 minute  ciorbita la fiert .

La final potrivim  de sare si piper .

Spalam patrunjelul si tarhonul si le taiem marunt apoi le presaram peste ciorba .

Se serveste calda cu smantana .

Pofta buna !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel cu paste scurte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de perisoare

Postat de mihaelar63

Ciorba de perisoare

Curatati si spalati legumele. Tocati cubulete marunte ceapa, gogosarul, morcovul si telina. Sotati usor pentru inceput ceapa si gogosarul. Adaugati morcovul si telina....

Citeste continuarea

Bors de cartofi si sfecla, ca in Bucovina

Postat de RODIMUR

Bors de cartofi si sfecla, ca in Bucovina

Morcovii, pătrunjeii și țelina se curăță, se spală, se taie în forma dorită (dar nu foarte mici) și se pun la fiert, la foc iute. Cartofii se curăță, se spală, se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.07.2014, 16:50
delicios!
la 01.07.2014, 18:38
buna
la 01.07.2014, 19:00
la 01.07.2014, 19:16
Robert
la 01.07.2014, 19:17
deyutzky

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking