Ciorbă de viţel cu praz

Postat de Retetegg in Ciorbe
16 Ian 2011 | 6511 vizualizari
Ciorbă de viţel cu praz

Noi mancam cu placere ciorba de vita sau de praz, asa ca m-am gandit la o combinatie "2 in 1" si a iesit o ciorba tare gustoasa!

Ingrediente

  • 200 gr carne de vitel,
  • 1 telina mica,
  • 1 morcov,
  • 1 praz ( nu foarte mare),
  • 1/2 ardei,
  • 100 gr rosii in bulion,
  • 2 lingurite de bors,
  • fidea,
  • taitei,
  • sare

Mod de preparare

Carnea am spalat-o bine si am pus-o la fiert. Am fiert-o cam 15 minute si apoi am schimbat apa.

Am pus-o la fiert cu alta apa si am adaugat treptat morcovul, telina, ardeiul si prazul.

Dupa aprox. 25 de min am pus borsul, rosiile si am potrivit de sare. Am mai lasat 20 de minute la foc potrivit, iar in ultimele 5 minute am pus fidea si taitei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de viţel cu praz" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba cu mugur de vitel

Postat de Ksenya

Ciorba cu  mugur de vitel

    Carnea o portionati si o spalati in mai multe ape Puneti la foc si completati cu apa Cand a dat in clocot, mai lasati 2-3 minute, apoi varsati apa si spalati carnea de...

Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de vacuta

Postat de cristeena20

Ciorba taraneasca de vacuta

Carnea de vitel o taiem cubulete si o punem la fiert in apa rece cu sare (eu am fiert-o 15 minute in cucta) Pregatim legumele. Ciorba este ff gustoasa daca are o amre varietate de legume. Din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.01.2011, 22:56
nu a m incercat niciodata sa pun praz in ciorbe..dar ciorba de vacuta imi place
la 16.01.2011, 23:02
la 16.01.2011, 23:11
Foarte mult imi place Eu folosesc coditele de praz aproape in orice ciorba , sunt gustoase , pline de vitamine si dau culoare + aspect
la 16.01.2011, 23:28
la 16.01.2011, 23:43
2 lingurite de bors?

in rest, as manca si nu m-as mai opri. Si eu pun praz in loc de ceapa in multe mancaruri. Are un gust foarte bun

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking