Ciorba de vitel simpla

Postat de DanaModog in Ciorbe
2 Ian 2015 | 4597 vizualizari
Ciorba de vitel simpla

Mama mea mi-a cumparat carne de vitel taiata cubulete, era de toanita, cu putina grasime dar eu am facu o ciorba din ea mai simpla, cum facea bunica. A iesit foarte buna!

Ingrediente

  • 250 g carne de vitel
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 10 cartofi medii
  • frunze de tarhon si telina
  • 100 ml bulion
  • 2 cuburi de legume, sare, piper, boia
  • ulei (cam cat sa acopere fundul oalei)

Mod de preparare

Eu am calit ceapa si am aduagat morcovii taiati rondele si carnea cubulete, am lasat cam 5-6 minute si am adaugat apa (nu am masurat sa vad cat) si am adaugat boia piper si cuburile de legume. Am lasat la fiert pana au fost morcoveii moi si am adugat cartofi. Spuma de la carne trebuie indepartata cu o paleta. Cu 10 minute inainte sa iau ciorba am adaugat bulionul si frunzele si am completat cu sare. Eu am lasat ciorba sa fie mai lunga, multora nu le prea place dar mie imi place supa. Cum spune bunica "Zama lunga, sa ne ajunga." 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel simpla" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorba de praz

Postat de Pungasa_Rogue

Ciorba de praz

Prazul curatat de foi se spala si se taie bucati mari de 4-5 cm. Se inabusa, acoperind cratita cu un capac, in ulei, cu putina sare. Gogosarul se taie in doua, se curata de cotor si seminte si...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu afumatura

Postat de oanapl

Ciorba de fasole cu afumatura

Speli fasolele si le pui la inmuiat in apa rece pentru cateva ore. Arunci apa si le pui la fiert in putina apa, le lasi sa clocoteasca de cateva ori si apoi schimbi apa si le clatesti. Schimbi apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.01.2015, 08:54
la 02.01.2015, 21:11
Arata bine!

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking