Ciorbă din carne de rățoi, acrită cu zeamă de varză

Postat de panacris in Rata
3 Feb 2014 | 13306 vizualizari

De data asta am achiziționat un rățoi, de la tarancuta_romania;) Un rățoi de vreo 3000 g cu organe;) Așa că am avut suficientă materie primă pentru un borș, acrit cu zeamă de varză și un paprikaș generos. Bonus, am topit grăsimea și am obținut o mână de jumări de rață plus un borcănel de untură.gata cu vorba, să trecem la treabă.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 03.02.2014, 21:18
Buna taree
la 03.02.2014, 21:28
la 03.02.2014, 22:25
la 04.02.2014, 08:36
la 04.02.2014, 09:23
Mulțumesc pentru aprecieri Bucătărași!
la 04.02.2014, 12:38
pregateste gamela si scrie adresa da .
la 04.02.2014, 21:20
am apa in gura
la 05.02.2014, 14:49

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking